Costuri

Când și unde se va desfășura formarea

Stagiile din acest program de formare au loc în București la intervale de aproximativ 2 luni calendaristice.

Programul de studiu se va desfășura după cum urmează : joia între orele 09:30-18:00; vinerea între orele 09:00-18:00, sâmbăta între orele 09:00-17:00; duminica între orele 09:00-14:00.

Cât costă și cum pot achita?

Taxa de participare pentru fiecare stagiu este 500 € si se va achita cu minim o luna de inceperea lui.

Costul programului de formare este de 5000 €.

Rezervarea unui loc în acest program de formare se face prin achitarea sumei de 500 €.

În momentul înscrierii și achitării avansului, participantul poate deveni student cu drepturi depline al Universității Fernando Pessoa din Portugalia prin expedierea pe adresa Universității Fernando Pessoa a unui dosar de înscriere (care va conține copie a diplomei de Bacalaureat sau a diplomei universitare, o scrisoare de intenție și CV). În urma acceptării primite din partea Universității participantul primește Legitimația de student și acces la toată documentația de studiu aferentă specializării sale.

Cum mă înscriu

Înscrierea este considerată fermă la semnarea contractului de studii și achitarea taxei aferente primului stagiu. Pentru derularea formalităților de semnare a contractului, vă rugăm să ne scrieți la adresa/ adresele : petros@liolios.ro , andreea@badescu.eu.

Dacă doriți să aflați mai multe sau să veniți la o consultație vă invit să îmi scrieți folosind formularul de contact de mai jos.

Formular de contact

Dacă doresti să afli mai multe informatii despre curs.