Petros LIOLIOS
Petros LIOLIOSFormator Psihopedagogie Perceptivă și Fasciaterapie
Solicita programare

Despre Petros Liolios

Eu sunt Petros Liolios, formator si practician in Psihopedagie Perceptiva si Fasciaterapie de peste 15 ani. Am luat contact cu această disciplină printr-un concurs fericit de împrejurări în 2002. Șansa de a experimenta beneficiile Fasciaterapiei Metoda Danis Bois (MDB) m-a determinat să-mi reevaluez viața, sa descopar si sa urmez noi repere profesionale si personale.

Incepand cu anul 2004, am parcurs procesul de formare în disciplina Fasciaterapie, apoi în Somatopsihopedagogie (redenumită apoi Psihopedagogie Perceptivă) în cadrul Ecole Superieure de Somato-Psychopedagogie din Paris, completându-mi formarea cu o diplomă universitară în Psihodepagogie Perceptivă la Universitatea Fernando Pessoa, Portugalia.

În calitate de prim practicant al Metodei Psihopedagogie Perceptivă în România și de partener al CERAP, am devenit din 2015 promotorul acestei discipline. Incepand cu  2017 am organizat primul curs de specialitate, si am contribuit cu informatii valoroase si experiente practice la congrese, seminarii stiintifice sau profesionale.

Solicita programare

In cea mai mare parte a timpului sunt dedicat sedintelor de terapie, pasiunii mele de a insoti oamenii aflati in cautarea de solutii la provocarile pe care le intalnesc zi de zi, si care le solicita in egala masura corpul si mintea.

Am parcurs un drum bogat in experiente, schimbari radicale de job, de situatie familiala si chiar de tara. Le-am trait cu intensitate si am capatat, dincolo de studii si formari profesionale, o capacitate umana intuitiva de a intelege si impartasi starile fizice si mentale ale celuilalt.

Cred ca a intra in rezonanta cu celalalt, a-i observa asteptarile invizibile, a-i auzi nevoile inaudibile,  este o capacitate profund umana absolut necesara oricarui terapeut. De aceea eu traiesc perceptiv. Perceptia ma ghideaza fara greseala atunci cand lucrez ca sa imbunatatesc starea perceptiva a celuilalt.

Numesc acest fel de relatie pe care o creez cu persoana care intra in procesul de terapie cu mine „reciprocitate actuanta”. „Reciprocitate” pentru ca atat terapeutul cat si practicantul sunt in relatie atat cu propria lor sensibilitate cat si unul cu celalalt. „Actuanta” pentru ca aceasta rezulta ca urmare a unui act constient al celor doi. Astfel asimetria practicant terapeut dispare in favoarea unei identitati de prezenta comuna.

Eu ma consider doar un pedagog. Nu dau solutii ci invat oamenii sa-si gaseasca solutiile cele mai potrivite pentru ei.

Cristina CONSTANTIN
Cristina CONSTANTINSenior consultant, Coach, Specialist in dezvoltare perceptiva
Solicita programare

Despre Cristina Constantin

Cu o experiență de peste 15 ani în poziții de top management, dintre care 7 în poziție de CEO, am dezvoltat și condus echipe multidisciplinare complexe. Am fost întotdeauna motivată de succes și am aplicat, ca manager, o abordare centrată pe dezvoltarea potențialului echipelor de a realiza performanță de nivel înalt.

Cred în dezvoltarea continuă și pun pasiune și atunci când îi însoțesc pe ceilalți în propriile lor procese de auto-descoperire.
În calitate de Coach facilitez explorarea și îmbinarea valorilor cu competențele pentru a determina acțiuni care să transforme obiectivele în rezultate.

Sunt Executive Coach, Trainer și Specialist Dezvoltare Perceptivă acreditat de Institutul de Cercetare Point d’Appui,-Paris, partener CERAP.

Solicita programare
Solicita programare

Despre Andreea

Cred că ne e posibilă o lume care arată și se simte ca un loc de joacă.

Un spațiu în care avem loc cu toții, așa diferiți cum suntem, și în care facem ce ne place cel mai mult pe lume. Iar în acest spațiu, « ce ne place cel mai mult » e chiar jobul nostru. O lume în care ne arătăm celorlalți fără teama că am putea fi respinși, judecați sau agresați pentru ce simțim și pentru felul în care ne uităm la lume.

Eu sunt unul dintre « conectorii cu oglindă » ai acestei lumi: ajut oamenii să se cunoască pe ei înșiși și să prindă curaj să intre în vorbă cu ceilalți.

Pentru că abia atunci putem începe să creăm împreună, să lucrăm împreună și să mișcăm lucrurile înainte, chiar dacă mișcarea înseamnă uneori conflict.

În cuvinte puține, sunt Trainer, Coach și Specialist în Dezvoltare Perceptivă acreditat de Institutul de Cercetare Point d’Appui-Paris, partner CERAP.

Îmi place să călătoresc (mai ales în India) și atunci când dau de „greu”, mă fascinează întrebarea „Și dacă s-ar putea altfel, cum ar arăta acel alt fel?”. După ce-mi și răspund la ea, îmi dau seama că de fapt nu există „greu”. Există doar lucruri pe care nu le-am învățat încă.

Solicita programare
Andreea ROTARU
Andreea ROTARUSenior trainer, coach, specialist in dezvoltare perceptiva

Doresti o consultatie?

Fa o programare acum. Trimite-ne un mesaj si te vom contacta noi!

Solicita programare