Programe de well-being

Prin intermediul atelierelor de Psihopedagogie Perceptiva facilitam participantilor orientarea atentiei catre ei insisi, imbunatatirea relatiei cu corpul prin dezvoltarea perceperii senzatiilor din interiorul lor.

Ei vor recunoaste impactul pe care corpul il are asupra comportamentelor dar si “pretul” pe care il platesc atunci cand sustin o activitate intelectuala fara pauze. O atentie mai profunda catre ei insisi si catre grup  va crea cadrul unor relatii mai armonioase si mai eficiente atat pentru ei cat si pentru organizatie.

Dupa prima mea sesiune am avut o stare de bucurie, pace, multumire, ma simtam bine in pielea mea. Acest lucru a fost observat intr-o videoconferinta chiar dupa sesiune. Efectul pare sa dureze in timp- sunt mai putin reactiva, ma detasez de situatii si le observ si abordez obiectiv (fata de fuga de la una la alta). Traiesc momentul prezent fara a ma agata de el. Sunt atenta la detalii si imi place sa ma bucur de fiecare moment. Este un proces care se transforma intr-un stil de viata bogat si multisenzorial, cu impact atat asupra vietii profesionale cat si personale

Petros Liolios - Somatopsihopedagogie

Leadership perceptiv

Modul de leadership perceptiv - ca parte componenta a unor programe dedicate echipelor de management

Utilizand Psihopedagogia Perceptiva sustinem si potentam calitatile fizice si psihice intrinseci pe care un leader trebuie sa le aiba in relationarea cu cei din jur. Programul nostru aduce un aport valoros in cresterea increderii in sine, imbunatatirea dinamicii in relationarea cu grupul si mentinerea unui echilibru interior puternic.

In cadrul unei echipe, starea de echilibru interior pe care un lider o are fata de propria sa persoana este determinant pentru impactul pe care il are asupra dinamicii din interiorul grupului. Un lider care se cunoaste pe sine si a atins un punct de echilibru in interioritatea sa va fi prin urmare participativ, rezonant, multiplicator, initiind si asumandu-si actiuni care sa duca echipa mai departe.

Prin includerea modulului de Psihopedagogie Perceptiva in programele de Leadership

  • Le dezvoltam participantilor o noua capacitate de a recunoaste si a se baza pe propriile perceptii

  • Le facilitam accesul la indicatii valoroase in legatura cu deciziile pe care le au de luat

  • Le oferim o noua dimensiune a capacitatii de evaluare a resurselor si proceselor

  • Contribuim la siguranta lor decizionala si la angajarea ferma in parcursul care urmeaza dupa ce au luat o decizie.

Coaching-ul individual

Pe parcursul procesului, apelarea la perceptii va crea un cadru de implicare mai profunda vom putea trece mai usor de la CE si CUM, la DE CE si la CINE. Participantul va castiga mai rapid acel nivel de angajament si responsabilitate care ii este necesar pentru atingerea obiectivelor. Tranzitia profesionala, pozitionarea in cadrul unei echipe, rezolvarea unor conflicte, burn-out-ul, demotivarea, lipsa de participare in proiecte, schimbari familiale, sunt doar cateva dintre proiectele pe care sponsorii le contracteaza pentru angajatii valorosi care au nevoie de sustinere sau de insotire in gasirea de solutii.

Coaching-ul individual

 „Am regasit elemente esentiale ale vietii mele: pace interioara, incredere, stima de sine si mai presus de toate puterea sa gestionez cu intelepciune si curaj toate provocarile profesionale care pareau fara solutie. Am fost norocoasa sa primesc acest tip de sprijin chiar cand aveam cea mai mare nevoie de el.”

Coaching-ul de grup

Utilizam elemente bazate pe Psihopedagogia Perceptiva in grupe de coaching pentru crearea unui cadru de colaborare si rezonare unitara fata de subiectele abordate, obtinand premizele pentru împărtășirea și accesarea resurselor creative în mod autentic. Consolidam unitatea si increderea la nivelul grupului si facilitam manifestarea unei „tensiuni didactice” care stimuleaza schimbul de informatii. Participantii isi recalibreaza în mod armonios raporturile dintre ei, isi consolideaza increderea in echipa, se aliniaza in mod firesc cu misiunea grupului, obtinandl performante maxime din acest demers.

Coaching-ul de grup

[viziteaza www.evexia.ro pentru mai multe informatii]

Persoana de contact: Cristina CONSTANTIN
Telefon: (+40)726 020 202

E-MAIL: cristina@evexia.ro

Doresti o consultatie?

Fa o programare acum. Trimite-ne un mesaj si te vom contacta noi!

Solicita programare