Acasa>Articole>Cand apelam la metoda>Preventie si wellbeing

SOMNUL 

Imbunatatirea somnului

atat cantitativ – castigarea progresiva a unui numar mai mare de ore de odihna, cat si calitativ – un somn mai odihnitor, mai profund.

Oboseala cronica ne poate conduce la o lipsa generala de energie, la dificultati de concentrare, la diminuarea performantelor intelectuale. Simtim ca mintea noastra merge „in gol”, ca trebuie sa citim de 10 ori acelasi text pentru a-l putea intelege, ca nu mai avem putere sa facem fata la ritmul vietii de zi cu zi.

 

ECHILIBRUL EMOTIONAL

Mijloace si cai de redobandire a unei vieti echilibrate emotional, a unei conexiuni mai profunde cu sinele, cu propriile nevoi si exprimarea asertiva si asumata a acestora. Emotiile noastre sunt o dimensiune esentiala prin care ne exprimam, transmitem, creem legaturi cu ceilalti si primim feedback.

Orice dezechilibru de pe acest “traseu” poate conduce la distorsiuni asupra perceptiei si trairilor noastre. Ca rezultat ajungem sa nu mai stim ce ne face placere sau ce ne displace; sa nu mai avem incredere in propria judecata asupra emotiilor noastre si asupra interactiunilor emotionale cu ceilalti.

 

STAREA DE BINE

Redobandirea puterii interioare care creeaza, potenteaza, si niveleaza calea noastra catre o stare de bine

O imbunatarile profunda a relatiei cu noi insine, cresterea stimei de sine, a increderii in propriile forte si capacitate va conduce in mod natural si la imbunatatirea relatiei cu cei din jurul nostru, aducandu-ne o crestere a calitatii vietii in general.

Solicita programare

Articole asemanatoare